Paul Van Himst steekt zijn liefde voor déze speler niet onder stoelen of banken: "Chapeau"

door: MAB
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Volgens Paul Van Himst haalt Anderlecht deze avond het laatste ticket voor de Champions' Play-offs binnen en gaat Brugge uiteindelijk met de titel aan de haal. Benieuwd of zijn voorspelling zal uitkomen.

Over 'zijn' Anderlecht heeft Van Himst de laatste weken niets dan lof. Volgens de voormalige speler van Paars-Wit lopen er heel wat sterke spelers rond in het team van Vincent Kompany, maar één iemand springt er toch uit. 

“Ik vind ze collectief goed, maar als ik er echt één moet uitkiezen: Lior Refaelov", staat er te lezen in HLN. "Die mag er zeker tussen lopen. Wat Refaelov toont als 35-jarige: chapeau. Hij maakt zijn goals, geeft assists, gebruikt zijn ervaring. Klassevoetballer."

Ook over Yari Verschaeren had Van Himst niets slecht te vertellen. "Yari heeft veel blessures gehad, maar de jongste weken speelde hij toch weer op hoog niveau. Helaas viel hij tegen Charleroi weer uit met een liesprobleem. Hopelijk is het niet te erg, want Verschaeren is toch een speler die acties maakt en ook kan infiltreren voor de goal."