Peter Vandenbempt heeft duidelijke boodschap voor Champions' Play-offs: "Het wordt nu of nooit"

door: MAB
Peter Vandenbempt
Afbeelding bron: Photonews

De eerste wedstrijd van de Champions' Play-offs is gespeeld, en Club Brugge kroonde zich tot winnaar in een saaie partij tegen Antwerp (1-0). Op dit moment staan Union en Anderlecht tegenover mekaar. 

Analist Peter Vandenbempt weet alvast wie de torenhoge favoriet is in deze slotfase van het seizoen. "Voor mij is Club Brugge de favoriet. Vorig seizoen hebben ze de competitie lang overvleugeld, om in het tweede deel weg te zakken.Nu is het omgekeerd."

"Club heeft zich opgewarmd voor de play-offs met 8 zeges op een rij. Op dat vlak heeft Schreuder het voor mekaar." Al maakte Vandenbempt wel de kanttekening dat het budget van Club Brugge daar voor een groot deel tussen zit. 

Al moet er nog steeds oplettend gekeken worden naar Union volgens de analist. "Union staat op de drempel van een afspraak met de geschiedenis. Een kleine ploeg die het kampioenschap wint? Dat had ik niet meer voor mogelijk gehouden in dit competitiesysteem. Het wordt nu of nooit voor Union. Ze hebben de titel te verliezen!"