Priske is alle controle kwijt: Kan nieuwe trainer Antwerp op de rails krijgen?

door: BVDO
Brian Priske
Afbeelding bron: Photonews

Eigenlijk waren het schrijnende beelden vanop de Bosuil. Niemand leek de situatie ook maar een beetje onder controle te hebben.

Het was toch een opvallend zicht, voor de zoveelste keer incidenten bij een match van Royal Antwerp FC. De potjes kookten bij enkele spelers van The Great Old over, met alle gevolgen van dien.

Het is de voorbije seizoenen een wederkerend verhaal op de Bosuil. De ploeg lijkt elk jaar minder en minder coachbaar te worden. Bölöni gooide de handdoek, Leko en Vercauteren kregen geen grip.

Hetzelfde verhaal lijkt nu ook Brian Priske te beurt te vallen. Hij stond vaak lachend toe te kijken, maar het was een groen lachje.

Het was opvallend hoe mannen als Seck, De Laet en Engels zomaar hun gangetje gaan. Alsof er niemand boven hen staat die de touwtjes in handen heeft.

Priske lijkt dan ook totaal geen grip te hebben op wat er in de spelersgroep leeft. Als Antwerp ooit nog op zoek gaat naar een nieuwe trainer, dan weet het na de match tegen Standard al zeker wat de eerste vereiste is.

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws met de gratis app van Redactie24