Radja Nainggolan is het nog altijd niet vergeten: “Dikste zever uit mijn leven”

door: BVDO
Radja Nainggolan Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Radja Nainggolan versterkte deze zomer Royal Antwerp FC in de Jupiler Pro League. Ook hij heeft zijn mening over de Rode Duivels.

Nainggolan heeft een uitgesproken mening over het EK en de Nations League van de Rode Duivels. “Het enkel op de trainer steken is te gemakkelijk”, zei Nainggolan bij de Cooke & Verhulst Show. “Nee dat is is het niet alleen. Ik heb gewoon nooit een ploeg op het veld zien staan als bijvoorbeeld Italië. En dat terwijl er bij België meer kwaliteit rondloopt.”

Er is een groot verschil als de toppers paraat zijn of niet. “Zonder een De Bruyne of Hazard stelt het niet veel voor", al wilde hij niet veel verder uitweiden over dat onderwerp.

Over zijn niet-selectie voor het WK van 2018 wel. “Op dat moment hoorde ik gewoon altijd bij de 26 te zijn, dat is heel simpel. En of ik nu basisspeler, bankzitter of in de tribune moest zitten, dat maakte niets uit. Om dan met een verklaring te komen dat ik voor onrust zou zorgen, dat is dikke zever. De dikste zever die ik in mijn leven heb gehoord.”