Rode Duivel geeft Eden Hazard raad: “Terug naar de Premier League”

door: AVL
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Waar ligt de toekomst van Eden Hazard? Het is een vraag waar menig voetbalanalisten de afgelopen weken en maanden hun hoofd over bogen.

Eden Hazard zit half juli nog steeds zonder club nadat zijn contract bij Real Madrid in onderling overleg ontbonden werd. Een overstap naar de MLS behoort tot de mogelijkheden maar ook een definitief einde van zijn carrière is niet uitgesloten.

Marc Degryse voerde vorige week in Het Laatste Nieuws al een smeekbede op aan de Rode Duivel om zeker niet op pensioen te gaan en eventueel een overstap naar België te overwegen. Zijn voormalige ploegmaat bij de Rode Duivels Thomas Meunier zou Hazard dan weer graag opnieuw in de Premier League aan het werk willen zien.

"Als Eden-fan hoop ik dat dit niet het einde is. Ik droom ervan hem weer in Engeland te zien", aldus Meunier in La Dernière Heure. "Eden heeft gewoon vertrouwen nodig. Hij kan alles met een bal. Hij zal nooit uit de toon vallen. Goed omringd, in een geweldig Premier League-team, kan hij de smaak voor voetbal terugkrijgen."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24