Romelu Lukaku weet weer wat scoren is: "Dit had ik echt nodig"

door: MAB
Lukaku Chelsea
Afbeelding bron: Photonews

Na een maand in de lappenmand te hebben gelegen, stond Romelu Lukaku gisteren tegen Aston Villa weer zijn mannetje. Hij viel in en scoorde tien minuten later de 1-2. Chelsea won uiteindelijk de partij met 1-3.

Lukaku mocht in de 46ste minuut opdraven. Nog geen 10 minuten later was het al raak: de Rode Duivel scoorde met het hoofd op aangeven van Hudson-Odoi. Lukaku was zichtbaar opgelucht na afloop van de wedstrijd.

"Ik had deze prestatie echt nodig. Ik ben blij met wat ik heb laten zien. Ik had dit echt nodig. De trainer heeft zijn redenen om me niet op te nemen in de basiself, maar ik ben in die periode hard blijven werken. Elke voetballer wil op het veld staan."

De overwinning tegen Aston Villa zorgt ervoor dat Chelsea terug aansluiting vindt met de top van het klassement. The Blues staan momenteel met 41 punten gelijk met Liverpool, dat morgen naar Leicester trekt. Manchester City blijft wel dominant aan de leiding met 47 punten.