Situatie rond Lukaku wordt steeds penibeler: "Dan kan ik meer zeggen"

door: MAB
lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Lukaku werd door coach Tuchel niet opgenomen in de selectie voor het duel met Liverpool vanavond. De Belg deed enkele weken geleden in een interview met Sky Sports Italia enkele krasse uitspraken over Chelsea. Nu is er ook nog een straf bericht van de spits boven komen drijven.

Coach Thomas Tuchel kon allerminst lachen met de uitspraken van Lukaku en verwijderde hem prompt uit de selectie voor het topduel met Liverpool. Het interview werd een maand geleden afgenomen, toen de Rode Duivel net terug was uit blessure en amper speelminuten kreeg. 

Lukaku stuurde een berichtje naar zijn voormalige ploegmaat bij Everton, doelman Tim Howard, waarin het volgende te lezen stond: "Ik kan niet te veel zeggen. De situatie is heet. Ik heb een andere meeting maandag. Daarna kan ik meer zeggen."

Howard, nu een analist bij NBC Sport, kreeg het bericht van Lukaku in vertrouwen gestuurd, maar de inhoud ervan is nu toch gelekt. Hoe de hele heisa rond de Belgische spits zal uitdraaien moet de toekomst uitwijzen.