Supporters van AA Gent laten van zich horen: “Er is al voor minder een goede trainer ontslaan”

door: BVDO
Hein Vanhaezebrouck AA Gent
Afbeelding bron: Photonews

AA Gent verloor zondagavond met 1-0 van KV Oostende en komt in de stand van de Jupiler Pro League op een gedeelde laatste plaats.

Vorig seizoen verliep de competitiestart van AA Gent niet zoals het dat zelf wou en ook dit seizoen loopt het resultaatsgewijs niet.

De nederlaag zorgde voor een onaangenaam gevoel bij de supporters van de Buffalo’s. Zij lieten op sociale media stevig van zich horen.

“Deze middag scoorde Frey blijkbaar 5 keer voor Antwerp. Wij zouden al blij zijn met een spits die 5 goalen op een seizoen maakt.”

“Heeft Bolat trouwens al één goede parade verricht dit seizoen?”

“Roteren en niet wisselen als het mank loopt, slaat op weinig. Voetballen zonder spits op nog minder.”

“Heimwee naar tijden met Bronn, Gigot, Mitrovic, Nielsen en nog meer echte goede verdedigers.”

“Om bovenaan te eindigen op het einde van het seizoen zijn 2 dingen megabelangrijk. Een goede keeper en een scorende spits. Laat dat juist de 2 dingen zijn die in dit Gent ontbreken.”

“Deze club is op zoveel manieren dood doodziek, en het jammerste van al is dat het bestuur het niet wil zien, niet luistert naar wie het wel ziet en er bijgevolg ook niet naar handelt.”

“En wij die dachten dat het vorig seizoen al erg (slecht) was. Donderdag verliezen, dan Mechelen, Anderlecht en Brugge. Seizoen is al voorbij zeker?”

“Het beleid van Ivan en Michel is gewoonweg achterhaald. Dit is niet meer 2010, het is 2021 en een zelfbenoemde topclub zou altijd beter moeten doen.”

“En nu AA Gent. Er is al voor minder een (goede) trainer ontslaan. Te weinig evolutie was jullie excuus. Of is de manager van de huidige trainer te belangrijk voor jullie?”