Supporters van Club Brugge reageren furieus op Undav: “Hoe laag kan je vallen?”

door: BVDO
Deniz Undav
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge speelde 0-0 gelijk tegen Union, maar achteraf was er veel te doen rond de uitspraken van Deniz Undav van Union.

Na de wedstrijd tussen Club Brugge en Union was spits Deniz Undav van de bezoekers niet te spreken over de prestatie van scheidsrechter Visser.

“Zij hadden ook de ref aan hun zijde. Elke tactische fout die we maakten, leverde geel op. Je kon niet met de scheidsrechter communiceren. Hebben zij geel gekregen? Nee, hé. Wij maken één foutje en krijgen geel. We hebben tegen twaalf man gespeeld vandaag.”

Wat Undav hier zegt was hoe dan ook al fout. Club Brugge kreeg wel degelijk een gele kaart, die eer was weggelegd voor Clinton Mata.

Op sociale media konden de Club Bruggefans niet lachen met de uitspraken van Undav. Daarop kwam heel wat reactie.

“Toch wel zielige Undav na de match. Krijgen vorige week penalty cadeau in blessuretijd en gaan dan vandaag over scheidsrechter beginnen.”

“Wanneer je plots vergeten bent hoe je de week ervoor nog onbegrijpelijk werd geholpen...”

“Lol, zit die kerel daar nu echt te zeggen dat de ref aan Club hun kant stond? Daar gaat mijn beetje respect voor Union, of toch zeker voor die Undav.”

“Lang zou zo eens een interview moeten geven. Het land stond al in rep en roer en de artikels zouden als paddenstoelen uit de grond komen.”

“Undav, Undav, Undav. Grote mond en dan komt er niet eens iets nuttig uit ook maat. Ge kunt wel ballen, maar in welke wereld was de scheids voor Club?”

“Undav dringt aan om een interview te geven waarin hij verteld dat Union vandaag tegen 12 man heeft gespeeld… Dat zou hij in Engeland niet moeten proberen.”

“’You whistle for Bruges’, komaan man hoe laag kan je vallen zeg. Beetje te groot ego gekregen plots.”

“Undav trouwens amper een bal geraakt vandaag. Janker.”

“Undav zou beter blijven praten met zijn voeten, want wat uit zijn mond komt...”

“Respect voor Union maar wat Undav hier zegt is toch belachelijk. Mochten de ene fout na de andere ongestraft maken.”

“Na dit interview mag de adoratie over Undav wel eens stoppen zeker?”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24