Twee Italiaanse topclubs jagen op deze Rode Duivel

door: CDC
Timothy Castagne - Rode Duivels - Leandro Trossard
Afbeelding bron: Photonews

Timothy Castagne is bezig aan zijn tweede seizoen bij Leicester City, in Engeland. In Italië zijn ze de 24-jarige verdediger echter nog niet vergeten. DH Sports meldt dat 2 topclubs sterke interesse tonen in de Rode Duivel.

Castagne speelde tussen 2017 en 2020 in Italië, bij Atalanta Bergamo en maakte daar een goede indruk. Hij versierde er een contract ter waarde van 24 miljoen euro naar Leicester. Daar steeg zijn tranferwaarde alleen maar, wan nu wordt hij gewaardeerd op 28 miljoen euro.

La Dernière Heure weet nu dat Inter Milan en Juventus zeer sterke interesse tonen in de verdediger uit Aarlen. Nochtans ligt hij nog tot 2025 onder contract bij zijn huidige club. Maar zeker in Turijn kunnen ze hem goed gebruiken, de verdediging van Juventus presteert momenteel niet zo goed.

Castagne is naar verluidt wel geflatteerd met de interesse, maar legt alle aandacht bij zijn huidige club, waarmee hij vorig jaar nog de FA cup mee won. De Italianen kunnen hem ondertussen in Turijn al aan het werk zien, te beginnen tegen Frankrijk straks.

 

Tags Castagne