Vanhaezebrouck bijzonder streng over Club Brugge: “Niets om trots op te zijn”

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen weekend kwam Noa Lang opnieuw stevig in the picture. Hij ging tegen Royal Antwerp FC in de slotfase op de bal staan.

Het is iets wat je maar heel af en toe ziet op de voetbalvelden. Zondag was het prijs, toen Noa Lang ging treiteren tegen Antwerp door op de bal te gaan staan.

Hein Vanhaezebrouck maakte het zelf met bij KAA Gent. “Ik heb het ooit gehad met Tissoudali, die ook eens op een bal ging staan”, aldus Vanhaezebrouck in Extra Time. “Ik was daar niet happy over en heb hem toen gezegd dat zoiets niet nodig was. Alleen was het op dat moment 0-3 en waren we zeker van de finale.”

Over de actie van Noa Lang heeft Vanhaezebrouck een uitgesproken mening. “Op dit moment heeft Club Brugge echter niets om trots op te zijn. Ze hebben drie puntjes gepakt tegen Antwerp, maar bij de start van de play-offs wilden ze nog gaan voor de titel en wilden ze alles winnen. Dan hoef je dit nu niet te doen. Je moet niet trots zijn omdat je eens gewonnen hebt, het moment was volledig verkeerd gekozen. Maar daar is Lang niet mee bezig natuurlijk.”