'Vraagprijs tussen 13 en 18 miljoen euro: Kompany wil topper weghalen bij Club Brugge'

door: JDH
Vincent Kompany
Afbeelding bron: Photonews

Vincent Kompany shopt graag in de Belgische competitie. Nu Burnley naar de Premier League trekt wil het zichzelf nog wat meer versterken. 

Club Brugge heeft zijn aanvallende kern voor volgend seizoen al stevig versterkt. Zo kwam Victor Barbera over van Barça B, betaalde Club zo'n 6 miljoen voor Michal Skoras aan Lech Poznan en onlangs werd de Braziliaanse spits Igor Thiago voor zo'n 7,5 miljoen euro gekocht bij Ludogorets. 

Maar ook op uitgaand vlak zullen er wellicht nog transfers volgen. Zo heeft Noa Lang al duidelijk aangegeven dat hij wil vertrekken deze zomer. Maar ook Andreas Skov Olsen zou wel eens kunnen vertrekken. 

De Deen staat volgens Sacha Tavolieiri dan ook in de belangstelling van het Burnley van Vincent Kompany. Burnely zou geïnformeerd hebben, maar een bod kwam er nog niet. 

Als dat er wel komt en het bod is tussen de 13 en de 18 miljoen euro, dan zou Club wel willen onderhandelen. Skov Olsen heeft volgens Transfermarkt een marktwaarde van zo'n 14 miljoen euro, Club betaalde in januari 2022 nog 6,8 miljoen euro aan Bologna voor hem.