Zlatan Ibrahimovic zet coach van Real Madrid onder druk: "Dan hoor je niet huis in dit vak"

door: MAB
Zlatan Ibrahimovic
Afbeelding bron: Photonews

Kylian Mbappé wordt al enkele maanden uitdrukkelijk gelinkt met Real Madrid. Traditiegetrouw kwam 'De Koninklijke' niet in actie op de wintermercato, maar de Spaanse grootmacht zou zwaar willen uithalen komende zomer. 

 

De Franse sterspeler van PSG legde zijn oor te luister over een eventuele transfer bij de Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic. "Hij vroeg me ernaar en ik antwoordde: Als ik jou was, zou ik naar Real gaan. Zelf had ik de kans om voor verschillende teams uit verschillende landen te spelen. Dat heeft me geholpen om te groeien als speler", vertelde hij aan L'Équipe. 

Volgens de speler van AC Milan is het gemakkelijk om in heel je loopbaan enkel in eigen land te spelen. Pas als een speler naar het buitenland trekt, leert een speler volgens hem wat het is om echt te voetballen.

Waar Mbappé deze zomer zal spelen, is nog maar de vraag. Veel topclubs willen de 23-jarige aanvaller graag inlijven. "Naast Real zullen andere clubs hem ook wel willen hebben. Als je als trainer de middelen hebt om Mbappé vast te leggen en daar niet voor openstaat, dan hoor je niet thuis in dit vak", besloot 'Ibra'.