VTM

"Alsof ik geen inspraak heb": Emile reageert voor het eerst na aanvaring met Emma in 'Blind Getrouwd'

door: COS
Emma en Emile in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' hebben sommige koppels hun eerste obstakel bereikt. Vooral bij Emma en Emile lijkt er een haar in de boter.

Emile weet niet of hij past bij een 'klassevrouw' als Emma. Dat maakte hij haar met 'compliment' duidelijk, maar wierp hij ook op tijdens de eerste groepsdate. Emma vertelde de andere vrouwen een beetje op haar tenen getrapt te zijn. Ze vraagt zich ook af of Emile haar wel leuk vindt.

In de preview voor de volgende aflevering zagen we dat de spanningen hoog oplopen bij het koppel. "Het komt over alsof ik geen inspraak heb", zegt Emma plots. "Ik was aangedaan van die eerste ruzie", vertelt Emile aan Het Laatste Nieuws.

"We kenden elkaar op dat moment nog maar zes dagen, maar daar zeiden we voor het eerst op zo'n manier ons gedacht", zegt hij. "Ik blijf bij aanvaringen altijd redelijk rustig. Zij ook, maar toch wat minder. Ik was geschrokken omdat ik toen al veel gaf om Emma en ik het wilde oplossen."

Volgens Emile komen hij en zijn vrouw uit een andere leefwereld, maar zijn hun waarden en normen dezelfde. "Respect voor anderen staat bijvoorbeeld helemaal bovenaan bij zowel Emma als mij. Ach, achteraf ben ik blij dat we die aanvaring hadden. Het is zo dat je elkaar beter leert kennen."