VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers erg teleurgesteld: "Het is precies al beslist"

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' startte enkele weken geleden veelbelovend. Nu lijken bij sommige koppels toch wat barstjes zichtbaar geworden.

Isabelle en Matthieu mochten niet in de valkuil van de 'friendzone' lopen, maar dat lijkt nu toch gebeurd. Voor Matthieu zit er achter het kussen en knuffelen niets "extra's". De gevoelens voor Isabelle blijven uit.

"Voor hem is het precies al beslist", klinkt het op sociale media. "Nee, hij voelt het niet, spijtig", stelt nog iemand vast. "Vrienden, meer gaat het niet worden", lezen we nog. "Auw, dat komt niet goed", vreest nog iemand.

"Jammer, maar ik denk niet dat ze samenblijven. Zij wil wel, hij niet, denk ik. Je hoeft toch niet dezelfde hobby's te hebben, dat is voor hem belangrijk, raar. Vind ze anders zo goed passen bij elkaar. Hopelijk verandert het nog."

"Jammer dat het precies al over is bij hem, terwijl Isabelle heel hard hard best doet om het te doen lukken", zegt een kijker. "Ze blijven niet samen en dat zal vooral door hem zijn. Hij zoekt te veel iemand die zoals hem is, wat jammer is. 

"Spijtig, maar gaat niet goed komen. Zijn beiden leuke mensen, maar hij is nu wel heel afstandelijk geworden", merkt een kijker op. "Denk niet dat ze samen blijven, zijn sprankel is weg. Jammer, want is een tof koppel."