VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers vellen scherp oordeel: "Gedoemd om te mislukken"

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Binnen enkele weken staan de 'Blind Getrouwd'-koppels voor een moeilijke beslissing. Bij het ene koppel lijkt die keuze al duidelijk dan bij het andere.

Terwijl Jolien en Brecht tegenover elkaar hebben uitgesproken dat ze verliefd zijn, zijn de andere koppels voorzichtig aan het aftasten. Bij Isabelle en Matthieu zien 'Blind Getrouwd'-kijkers het niet meer goed komen.

"Ik denk dat hij al zijn beslissing heeft gemaakt. Hij is super afstandelijk geworden na de reis. En zij zijn te verschillend op veel vlakken...", merkt een kijker op. "Blijven niet samen, het interesseert hem gewoon niet", valt iemand op.

"Zij vindt hem leuker dan hij haar. Is gedoemd om te mislukken, beter direct een punt achter zetten. Hij heeft allang beslist dat het niks wordt. Zij zal meer gekwetst worden. Stel het tijdstip van executie daarom niet langer uit."

"Zij doet haar uiterste best, maar lacht alles weg. Hij moet haar niet, is overduidelijk", klinkt het verder. "Voor ons is het duidelijk, vrienden voor het leven, maar geen huwelijk", voorspelt iemand.

"Matthieu heeft precies zijn besluit al genomen. Isabelle krijgt niet genoeg terug... ze doet alle pogingen van de wereld. Ik heb de indruk dat hij het op zijn heupen krijgt van haar. Hopelijk komt het nog goed."