VTM

Brecht uit 'Blind Getrouwd' maakt zich opvallende bedenking na openhartig gesprek met Jolien: "Moeilijker om in te leven"

door: STG
Blind Getrouwd Jolien Brecht
Afbeelding bron: VTM

Dat het klikt tussen Brecht en Jolien werd al vrij snel duidelijk in 'Blind Getrouwd'. Al lijkt daar komende maandag verandering in te komen.

Jolien en Brecht lijken al van in het begin van 'Blind Getrouwd' een match made in heaven. Hoewel het koppel over verschillende onderwerpen openhartig kan communiceren, lijkt er maandag toch iets te breken op de huwelijksreis.

In TV Familie maakt Brecht de balans op van de eerste vijf weken. Vorige week kregen we nog te zien hoe Jolien en Brecht ook over moeilijke onderwerpen steun bij elkaar vinden. Toen duidelijk werd dat Jolien's vader al op vroege leeftijd overleed, kwam het tot een openhartig gesprek.

“Het is van groot belang dat dergelijke onderwerpen openlijk besproken kunnen worden", zegt Brecht in TV Familie. "Ik ben er voorzichtig mee omgegaan. Ik heb het geluk dat ik mijn beide ouders nog heb. Daarom kan ik me wat moeilijker in Joliens situatie inleven."

"Ik begrijp uiteraard dat dit erg hard moet zijn geweest. Ik heb zeker de tijd genomen om hierover met Jolien te praten. En ik merkte dat ze dit waardeerde. Ik vind het trouwens belangrijk om haar achtergrond te kennen", klinkt het zelfverzekerd.