VTM

Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' neemt pijnlijk besluit na breuk met Marijn: "Eindelijk"

door: STG
Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: Instagram @candice.martens

Vorige maand maakte Candice Martens en Marijn Lenaerts het nieuws bekend dat ze niet langer een koppel zijn. “We hebben ervoor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan. We hebben heel veel mooie momenten samen beleefd", klonk het toen.

Candice Martens en Marijn Lenaerts leerden elkaar in 2020 kennen tijdens 'Blind Getrouwd'. Na een huwelijk van twee jaar gaan ze “als vrienden” verder. Dat maakte het koppel vorige maand zelf bekend via sociale media. Hoewel we intussen van Candice nog wel de avonturen op Instagram kunnen volgen, blijft het aan de kant van Marijn eerder stil.

Afgelopen weekend nam Candice nog een belangrijke beslissing nu ze weer door het leven gaat als vrijgezel. "1 oktober is MOVING DAAAY. Vandaag is THE big day!! Ik kan namelijk terug in mijn eigen huis!! Zoooo happy vandaag", lezen we op Instagram. 

En zo trekt Candice terug naar haar hometown Beveren. Onder andere Nuria uit het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' wenst haar alle succes toe. "Veel geluk met je nieuwe start", klinkt het. Ook de inwoners van Beveren zijn blij met de komst van Candice. "Weer een lieve vrouw terug in Beveren, en altijd met een lach", en "nu begrijp ik waarom dat je zo terecht happy bent ;en ik ben ook zo gelukkig voor jouw, jij lieve zotte doos", klinkt het.