VTM

Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' uit felle kritiek op huwelijk van Dziubi en Brecht

door: LHX
Christophe Ramont
Afbeelding bron: Instagram

Christophe Ramont nam deel aan het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd', waar hij gekoppeld werd aan Nick Laenen. Ook dit jaar volgt hij het programma met argusogen.

Elke week kijkt Christophe met veel plezier naar 'Blind Getrouwd' en geeft hij op sociale media een pronostiek over de vier koppels. In de aflevering van vorige week viel hem iets op waar hij niet blij mee is.

Zo mochten op het gemeenschappelijke trouwfeest enkel de heren speechen. "Wow, we zijn 2022", schrijft hij teleurgesteld op Twitter.

Waar hij zich ook aan stoort, is dat Dziubi Steenbergen steevast wordt geportretteerd als 'de vrouw' in het huwelijk met Brecht De Geyter. "Extra pijnlijk en waar ik mij altijd tegen verzet heb: het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is", klinkt het.

Dat laatste moet hij wel een beetje relativeren: op de trouw zelf was het Dziubi die de mannelijke rol aannam en stond te wachten op Brecht die binnenkwam. "Maar toch kan ik mij echt niet van de indruk ontden dat dit beter kon, in een maatschappij die bol staat van genderdiscussie..."