VTM

Dan tóch Niels Destadsbader in 'The Masked Singer'? Kijkers is iets opgevallen

door: LHX
'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Het einde van 'The Masked Singer' is nu wel héél dichtbij. VTM deelt op de valreep nog een nieuw filmpje met enkele tips.

"Onze finalisten van 'The Masked Singer' laten in hun kaarten kijken! Weet jij iets meer dankzij deze video?", klinkt het op de sociale media van VTM

In het filmpje zien we de overgebleven kandidaten onder meer de woorden 'achtentachtig achterdochtige doktersdochters' uitspreken. Daar blijkt Champignon wel wat moeite mee te hebben. Heel wat mensen concluderen dan ook dat hij uit West-Vlaanderen komt.

Ook Raaf verraadt haar roots. "Hoe Raaf 'half vijf' uitspreekt, dat kan alleen een Antwerpenaar", wordt er gereageerd.

En dan is er nóg iets opvallends. Wanneer aan Tovenaar gevraagd wordt hoe laat het is, moet hij toegeven dat hij niet kan kloklezen. Volgens sommige kijkers zou dat wel eens kunnen betekenen dat ex-presentator Niels Destadsbader meedoet.

"De enige bekende Vlaming die ik ken die geen klok kan lezen is Niels Destadsbader", klinkt het. "Ik heb nooit Niels Destadsbader verdacht voor Tovenaar, maar hij zei onlangs nog op Qmusic dat hij het uur niet kan lezen op een analoog horloge."

Toch zijn er sterke twijfels over die theorie. "Tovenaar kan Niels niet zijn, volgens mij", klinkt het ook. "Hij is komen kijken naar een show waarin Kosmos zat – dat vertelt ze in 'Behind the Mask' – en Tovenaar zat in dezelfde groep."