VTM

Dat kan toch niet meer fout gaan? Alexander uit 'Blind Getrouwd' heeft prachtige woorden over Fleur

door: COS
Fleur Alexander Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Binnen enkele weken komen we te weten welke koppels hun huwelijk na 'Blind Getrouwd' een kans willen geven. Fleur en Alexander lijken alvast op de goede weg.

Fleur en Alexander blijven - net als Florence en Jiri vorig jaar - wat meer op de achtergrond in 'Blind Getrouwd'. Toch kan iedereen zien dat het tussen de West-Vlamingen al sinds de huwelijksdag goed zit.

Fleur en Alexander zitten op dezelfde golflengte. Allebei verkiezen ze de zachte, iets tragere aanpak. Daarover communiceren ze ook voortdurend. "Wat maakte dat er tussen ons nooit iets misliep", zegt Alexander in TV Familie.

Alexander vindt Fleur een zachte en lieve vrouw. Ook qua waarden en interesses zijn er veel raakvlakken. "Fleur en ik vinden dingen als sporten, reizen en familie erg belangrijk."

"Ik had de experten meegegeven dat ik iemand wilde met ambitie, die een warme thuis wil creëren en gezond leeft. Fleur voldoet aan alle eisen. Ze is een prachtige vrouw", vindt Alexander.

Of Fleur ook de vrouw zal worden met wie Alexander een gezin zal stichten, is nog te vroeg om te zeggen. "Maar in elk geval: Fleur zou een fantastische mama zijn", besluit Alexander.