VTM

De winnaar van 'Starstruck' is bekend: Kijkers reageren opvallend

door: LHX
Starstruck
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond zond VTM de finale van 'Starstruck' uit. Het was de 36-jarige Sonny Vandeputte uit Lievegem die de overwinning binnenhaalde.

Met zijn nagenoeg perfecte impersonatie van Freddie Mercury wist Sonny de jury én het studiopubliek te bekoren. Het resultaat was een staande ovatie en een score van 85 punten.

Leen Ceurvelts, die in de huid kroop van Billie Eilish, en Steven, alias Bruno Mars, stonden op een gedeelde tweede plaats. Zij haalden elk 65 punten.

"Je hebt op alles gelet: zowel de stem als de bewegingen. Op het eerste gezicht lijkt het makkelijkers, omdat Freddie zoveel typische dingen heeft, maar eigenlijk maakt dat het net moeilijk", klonk het bij Nora Gharib.

(Lees verder onder de post.)

Ook Nathalie Meskens was enorm onder de indruk. "Je hebt al die moves, je handjes, je vingers, je mond, de humor die Freddie ook heeft, dat theatrale... Al die kleine elementen die Freddie tot Freddie maken, gebruik je en voer je keigoed uit", klonk het bij haar.

De kijkers zijn eveneens enorm enthousiast. "Fantastisch programma en terechte winnaar", reageren ze op sociale media. "Fantastisch, hij heeft het dik verdiend."

Het valt echter op dat het merendeel eigenlijk geen overduidelijke winnaar zag. "Ze waren allemaal top", klinkt het. "Ik zou echt niet hebben kunnen kiezen." "Allemaal goed gedaan."

"Het was heel moeilijk om te beslissen... Eén voor één winnaars." "Ze waren aan elkaar gewaagd." "Ik hoop dat ze allemaal een zangcarrière tegemoet gaan."

Tags starstruck