VTM

Dikke streep door de rekening van Laura Tesoro: dit is er aan de hand

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

Op VTM vond op vrijdag 16 december de halve finale van ‘The Voice’ plaats. Zeven kandidaten streden voor de vijf felbegeerde plekjes in de finale van de populaire talentenjacht.

Evert, Yente, Wesley, Louise, Johan, Rosann en Néhémie haalden alles uit de kast om de kijkers van hun talent te overtuigen. Helaas zijn er in de grote finale maar vijf plekjes en dus moest aan het eind van de show afscheid genomen worden van twee kandidaten.

Rosann uit Team Koen en Néhémie uit Team Laura bleken onvoldoende stemmen bijeen gesprokkeld te hebben om door te stoten naar de grote finale van ‘The Voice van Vlaanderen 2022’. Dat betekent meteen ook dat één van de vijf coaches alvast geen kans meer maakt om met haar team als winnaar uit de bus te komen in deze editie.

Met de uitschakeling van Néhémie heeft Laura Tesoro geen enkele kandidaat staan in de finale. Natalia, Koen Wauters en Jan Paternoster hebben elk één poulain over die hun eer volgende week mag verdedigen. Mathieu Terryn maakt met twee kandidaten het meeste kans om de winnaar van dit jaar af te leveren, zowel Evert als Yente wisten namelijk een plekje in de finale te veroveren.