Gezinsuitbreiding voor Mathieu Teryn en echtgenote Marie? Bazart-frontman geeft zelf antwoord

door: COS
Mathieu Terryn en echtgenote Marie Wynants
Afbeelding bron: Instagram @mathieuterryn

In 'The Voice van Vlaanderen' zien we dit seizoen enkele nieuwe gezichten. Mathieu Terryn en Jan Paternoster hebben plaatsgenomen naast Natalia en Koen Wauters.

Vorig jaar zette Bazart-frontman Mathieu Terryn een grote stap op persoonlijk vlak. De zanger trad in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde, fotografe Marie Wynants.

Intussen zijn Marie en Mathieu meer dan een jaar getrouwd. Trouwen heeft hun leven (nog) niet echt veranderd. "Marie en ik leiden nog ons leven zoals ervoor. We doen graag veel dingen samen, of met vrienden", vertelt Mathieu in Dag Allemaal.

"Echt veranderen zal ons leven pas als er gezinsuitbreiding komt. Maar dat is nog niet aan de orde", benadrukt hij. "We merken dat er rondom ons een kleine babyboom gaande is bij vrienden, maar wij gaan eerst nog veel oefenen."

Bazart-collega's Simon Nuytten en Oliver Symons doen wel mee aan de babyboom. Oliver werd in januari voor het eerst papa van een zoontje, Abel. Simon maakte deze maand dan weer bekend dat hij en vriendin Hannan een eerste kindje verwachten.