VTM

Dit had niemand verwacht: Mathieu uit 'Blind Getrouwd' heeft bloedeerlijke boodschap voor Isabelle

door: STG
Isabelle Matthieu Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Het was gisterenavond even schrikken in 'Blind Getrouwd'. Isabelle en Matthieu maken na enkele weken de balans op, maar het gesprek met psychologe Sarah krijgt af te rekenen met een onverwachtse wending.

Wat begon als een magisch moment, kreeg gisteren een bittere nasmaak bij Isabelle en Matthieu. Hoewel de twee het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden, lijkt hun huwelijk nu toch een andere richting uit te gaan.

'Wanneer Matthieu op weekend in de Ardennen zijn vrouw een compliment geeft over hoeveel flesjes bier ze kan dragen, fleurt haar gezicht op', analyseert Het Laatste Nieuws de aflevering. “Ben je nu kei verliefd op me?”, vliegt ze haar man rond de nek. Maar buiten een flauwe glimlach krijgt Isabelle niet het antwoord waarop ze gehoopt had.

"Je wil passies delen, anders mis je iets”, zegt Mathieu. Dat Matthieu vooral focust op de verschillen komt dan ook hard binnen bij Isabelle. Ook de andere koppels blijken het steeds moeilijker te krijgen. Al ziet het er voor Brecht en Jolien wel rooskleuriger uit. Hoe het avontuur verder gaat, zien we volgende week in een nieuwe aflevering.