VTM

Donkere wolken boven sprookjeshuwelijk Brecht en Jolien in 'Blind Getrouwd'? "Alsof er niets kon mislopen"

door: STG
Brecht Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' komt stilaan op gang. De koppels leren elkaar stilaan beter en beter kennen tijdens de huwelijksreis.

Maandag staat de vijfde aflevering van 'Blind Getrouwd' op het programma. Uit de eerste beelden blijkt dat de emoties hoog zullen oplopen. Hoewel Jolien en Brecht op het eerste zicht een match made in heaven leken, lijkt het nu plots de andere kant op te gaan.

Wanneer Jolien en Brecht besluiten om wat avontuur in hun huwelijksreis te beleven, trekken ze erop uit met de quad. Jolien weet meteen indruk te maken op haar kersverse man. “Ik ben wel fier op haar. Ik zat achteraan en Jolien doet dat gewoon allemaal, en goéd. Jolien kan echt haar mannetje staan, heb ik al meermaals gemerkt”, zegt Brecht trots.

Al lijkt de sfeer dan plots helemaal om te slaan. Uit de eerste beelden blijken er nadien de eerste barstjes te ontstaan waardoor zowel Jolien als Brecht in tranen achterblijven. "Het voelde tot nu altijd goed aan alsof er niets kon mislopen", klinkt het. Wat de oorzaak precies is, komen we pas maandag te weten om 20u35 bij VTM. "We zien wel hoe het gaat", besluit Brecht.