VTM

Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ weerlegt felle kritiek: “Zonder voorbedachte rade opgezet”

door: ASX
Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Christophe Ramont, die in 2020 deelnam aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, uitte felle kritiek op de programmamakers. De ex-deelnemer stelt dat Brecht en Dziubi, het homokoppel van de huidige editie, te stereotiep worden neergezet. Hij uitte zijn ongenoegen via Twitter. Dziubi Steenbergen bood via HLN Showbits weerwoord.

Christophe Ramont heeft het vooral moeilijk met de rolverdeling binnen het homokoppel. Hij vindt dat Dziubi te veel als het vrouwtje wordt geportretteerd, vooral omdat die laatstgenoemde tijdens de eerste aflevering ingedeeld werd bij de groep van de bruiden.

Dziubi zelf neemt er allerminst aanstoot aan en reageerde relativerend op de hele heisa. “Dat is allemaal heel natuurlijk en zonder voorbedachte rade opgezet”, klinkt het eerder gelaten. “De productie had op voorhand gezegd dat een homokoppel at random ingedeeld zou worden bij de meisjes en de jongens. Ik heb daar nooit gevolg aan gegeven.”

Dat hij volgens Christophe als het vrouwtje neergezet wordt, vindt Dziubi ook niet terecht. “Bij de ceremonie bijvoorbeeld stond ik vooraan, wat eigenlijk traditioneel de mannenrol is”, klinkt het verdedigend bij 'HLN Showbits'.