VTM

Eindelijk: Nieuwe pakken 'The Masked Singer' zijn bekend, en er is nóg groot nieuws

door: LHX
Jens Dendoncker, 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' zit eraan te komen, en veel fans zitten vol spanning te wachten. Nu heeft VTM eindelijk bekendgemaakt welke pakken er te zien zullen zijn.

De acht eerste pakken die de sterren van de hemel zullen zingen in 'The Masked Singer', zijn Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus en Kolonel Mops. Zoals gewoonlijk zijn de pakken weer bijzonder indrukwekkend.

VTM geeft al meteen enkele tips mee. "Mijn thuis is mijn saloon, waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben. En deze koning der dieren houdt z’n paleis graag smetteloos schoon. I want to break free-eee!", klinkt het bij Leeuw.

Tovenaar lijkt een erg mysterieus personage te zijn. "Tovenaar gaat positief door het leven, maar toch draagt hij/zij een zware last. Hij/zij is lang geleden vervloekt en sindsdien is Tovenaar op zoek naar een eigen gezicht en identiteit. Tovenaar zou zelfs zijn/haar eigen spiegelbeeld niet meer herkennen."

Hippo is dan weer "het toonbeeld van elegantie en lichtvoetigheid". "Al sinds ik een klein kalfje was, kon ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Maar ik heb ook altijd geleerd om hard te werken."

Dan is er Raaf. "Met een miljoen ogen hou ik mijn koninkrijk goed in de gaten", waarschuwt die. "Ik bevind mezelf bij tijden op eenzame hoogtes, Raven vliegen immers verder naar boven dan de meeste andere vogels. Soms zweef ik hoger dan de zon. Maar welke manoeuvres ik ook doe, mijn trouwste bondgenoten hou ik steeds dichtbij."

Skiwi is een echte party animal. "Was er hier iemand op zoek naar een foute party? Dan kom je zeker bij deze snelle Skiwi terecht!", klinkt het.

"Ik zit meestal goed verstopt op mijn onderduikadres", laat Foxy Lady weten. "Alleen voor 'The Masked Singer' verlaat ik voorzichtig mijn vossenburcht. Je zal snel moeten zijn als je meer over mij te weten wil komen. Haal je beste verrekijkers boven. Want voor je het weet, ga ik weer in rook op en vertrek ik naar de volgende missie."

Minotaurus is imposant, sterk en onverwoestbaar. "Minotaurus is gek van geschiedenis en van moderne dingen heeft hij/zij een afkeer. Minotaurus probeert indruk te maken met lijf en leden, en maar weinigen durven in zijn/haar buurt te komen. Maar onder deze ruwe bolster zit een klein en flirterig hartje."

Tot slot is er nog Kolonel Mops. "Ik ben een ontzagwekkend krijgsman. Mijn collectie militair eremetaal spreekt voor zich. Op strategisch vlak heb je aan mij een vette kluif want ik verkies de juiste risico’s."

Behalve de acht eerste pakken is er nóg groot nieuws. Eindelijk is de startdatum van het nieuwe seizoen bekend. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 3 februari. Aftellen maar!

Tovenaar
Afbeelding bron: VTM
Hippo
Afbeelding bron: VTM
Raaf
Afbeelding bron: VTM
Skiwi
Afbeelding bron: VTM
Foxy Lady
Afbeelding bron: VTM
Minotaurus
Afbeelding bron: VTM
Kolonel Mops
Afbeelding bron: VTM
Leeuw
Afbeelding bron: VTM