VTM

Emile niet niet te spreken over wat Emma doet in 'Blind Getrouwd': "Mijn hart brak"

door: LHX
Emma en Emile in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' komt het beslissingsmoment wel héél dichtbij. Emma en Emile moeten echter eerst nog hun zoveelste obstakel overwinnen: spaghetti koken...

Samen koken kan een heuse relatietest zijn. Dat blijkt ook wanneer Emma en Emile in 'Blind Getrouwd' samen spaghetti maken. Voor Emile het weet, heeft Emma de spaghetti in twee gebroken en in het kokende water gelegd.

"Wat doe jij nu?", roept hij uit. "Anders kan het er niet in", verdedigt Emma zich. "Maar dan neem je meer water", klinkt het bij Emile.

Voor hem is wat Emma doet echt not done. "Als we één moment moeten kiezen uit de laatste zes weken, is dat wel het moment dat het lastigst was voor mij", zegt hij met de nodige humor. "Mijn hart brak op het moment dat die spaghetti brak."

Ook onder de kijkers zijn er duidelijk twee kampen. "Ik breek mijn spaghetti nooit. Zou voor mij ook bijna een drama zijn", klinkt het aan de ene kant. "Pure horror dit."

"Ik doe dat ook, veel handiger", klinkt het aan de andere kant. "Amai, als hij daar al van wakker ligt." "Er zijn ergere dingen in het leven..." "Waar maakt hij nu een probleem van?"