VTM

Fantastisch nieuws uit 'Blind Getrouwd'! "Dit is alles waarvan ik heb gedroomd"

door: COS
Brecht en Jolien in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Maandag namen de 'Blind Getrouwd'-koppels de kijker mee op koppelweekend. Terwijl het bij de meeste koppels nog steeds aftasten is, gaan Jolien en Brecht er volledig voor.

"We hebben gemerkt sinds we terug zijn van de reis - we hebben het level 2 genoemd, het samenwonen - dat we het gevoel hebben dat we iets dichter naar elkaar aan het toegroeien zijn", vertelt Brecht tijdens het koppelweekend.

"Je weet dat er een goede basis is om op verder te bouwen en dat het stabiel is, dat het niet is van aantrekken en afstoten. Dat het echt zo is van: wij staan hier allebei en we gaan er allebei voor", vult Jolien aan.

"Die basis is er en alleen maar dankbaarheid dat ze iemand naast mij hebben gezet bij wie ik mezelf kan zijn en bij wie het veilig voelt om mezelf te zijn", zegt Jolien nog over haar echtgenoot.

"Het is de eerste keer sinds lange tijd dat ik mij kwetsbaar voel. Het heeft sinds mijn vorige lange relatie lang geduurd voor ik mij weer kon openstellen en ik spreek over vijf à zes jaar terug. Ik voel me ook heel veilig bij haar, dat doet er ook veel aan", zegt ook Brecht.

"Mijn zus zei ook van: 'It's all you ever dreamed of. Alles wat je ooit wou, heb je nu in iemand.' Dus ja...", vat Jolien het mooi samen. "Ik kan wel zeggen dat ik verliefd ben", geeft ze toe. Ze moet niet lang wachten op een reactie: "Ik ook", zegt Brecht. Dit kan toch niet meer misgaan?