VTM

Georges-Louis Bouchez zwaar onder vuur na eerste aflevering 'Special Forces': "Denkt enkel aan zichzelf"

door: LHX
Georges-Louis Bouchez
Afbeelding bron: VTM

De eerste dag van 'Special Forces: Wie durft wint' was al meteen ongelofelijk zwaar voor de deelnemers. Francesco Planckaert moest, ondanks zijn doorzettingsvermogen, de handdoek in de ring gooien door een schouderblessure.

Het was Francesco Planckaert die als eerste 'Special Forces' moest verlaten, maar eigenlijk hadden de kijkers liever iemand anders naar huis zien gaan. Het gedrag van Georges-Louis Bouchez schiet bij velen in het verkeerde keelgat.

Ondanks het feit dat hij sinds kort reservist is in het Belgische leger, bakte hij er namelijk niet veel van. "Hij voegt niets toe en werkt de groep zelfs tegen, weigert één druppel zweet voor het algemene goed te leveren maar plukt wel mee de vruchten van de groep", wordt er geklaagd op sociale media. "Die gaat het niet lang volhouden, hij heeft op dag 1 al niks gepresteerd."

Wat de kijkers het meest stoort, is zijn gebrek aan teamspirit. "Hoe die reservist kan worden is mij een groot vraagteken. Op en top politieker: ikke ikke ikke en de rest kan het werk opknappen", wordt er geschreven. "Hij denkt alleen aan zichzelf en vertikt het om Nederlands te praten."

"We hebben de mol gevonden: 't Is Bouchez", grapt iemand. "Ga daarmee naar de oorlog!", klinkt het ook. "Wat een blaaskaak."