VTM

Geruchten lijken te kloppen: 'Dit hoofdpersonage uit 'Lisa' zal sterven'

door: COS
Lars en Elke in 'Lisa'
Afbeelding bron: VTM

'Lisa'-fans werden vorige week getrakteerd op een spetterende seizoensfinale. Het vierde seizoen belooft ons weer allemaal in de ban te houden.

Telenovelle 'Lisa' werd eerst al voor een tweede en dan voor een derde seizoen verlengd. Nu mogen we ons na de zomervakantie verwachten aan een vierde seizoen van de reeks.

Leeft Katja nog? Wat zal er nu met Gert gebeuren? Is Jonas echt de zoon van Reinhout? Zullen er volgend seizoen nog personages sterven? Het zijn allemaal vragen waarop we een antwoord willen. Op die laatste lijkt er nu al een antwoord.

Er deden al enige tijd geruchten de ronde dat er een hoofdpersonage zal sterven, namelijk Lars. Als we beelden van de stad Vilvoorde, waar 'Lisa' wordt opgenomen, mogen geloven, dan lijkt dat gerucht jammer genoeg te kloppen.

In backstagebeelden zien we Elke en Olivia namelijk op een erg verontrustende locatie: een kerkhof. Elke legt bloemen neer op een graf en neemt dan op een bankje plaats naast Olivia. Nemen ze samen afscheid van hun (ex-)lief Lars? We komen het volgend seizoen te weten.

Elke op het kerkhof in 'Lisa'
Afbeelding bron: Instagram @visitvilvoorde
Tags Lisa