VTM

Guga Baúl ontmaskerd als IJskoning in 'The Masked Singer': "In allerijl naar de backstage"

door: COS
Guga Baúl in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Naast Lize Feryn en Aster Nzeyimana zat er nog een koppel in 'The Masked Singer'. Dat werd in show 8 duidelijk met - na de ontmaskering van Tine Embrechts als Flamme Fatale - de ontmaskering van Guga Baúl als IJskoning.

Niels Destadsbader een beetje voor de gek houden, daar was het Guga Baúl voor een stuk om te doen in 'The Masked Singer'. "Mijn twee doelen waren: één aflevering overleven en Niels ne kloot aftrekken", zei Guga na afloop van zijn eerste show in 'Behind The Mask' op VTM GO.

Toen Flamme Fatale vorige week werd ontmaskerd, dreigde het heel even fout te lopen. Terwijl hij achter de schermen zat te bekomen van zijn eigen performance werd Guga gebeld door Niels. "Ineens moest ik in allerijl naar de backstage, het moest muisstil zijn."

Guga haastte zich naar boven. "En de productie dan: 'Wacht, wacht, we moeten dat filmen!'", vertelt Guga. "Ik had net de spanning gehad van het zingen, de ontgoocheling van Tine: er ging van alles door mijn lijf. Om dan spontaan te doen alsof er niets aan de hand was, dat was zalig. Hij had echt niets door."

Mis niets over 'The Masked Singer' met de gratis app van Redactie24