VTM

Guga Baúl doet verrassende bekentenis na 'The Masked Singer': "Subtiele dingetjes ingestoken voor Niels Destadsbader"

door: COS
Guga Baúl en Niels Destadsbader in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

IJskoning werd in show acht van 'The Masked Singer' ontmaskerd. Na Tine Embrechts vorige week, verscheen deze keer haar partner Guga Baúl.

Guga Baúl bleef bij de 'The Masked Singer'-speurders lange tijd onder de radar. Ook presentator Niels Destadsbader, een van Guga's beste vrienden, wist zich geen raad met de identiteit van IJskoning. Misschien wel door Guga's sms tijdens de show.

"Ik heb nog een bericht gestuurd naar Niels met de vraag of hij wil komen barbecueën en naar een voetbalmatch kijken. Ik hoop dat hij het gelezen heeft, zodat ik toch een klein afleidingsmanoeuvre heb kunnen doen", vertelt Guga in 'Behind The Mask'.

Langs de ene kant wou Guga Niels afleiden, maar langs de andere kant stopte hij ook tips in zijn optredens. "Ik dacht: ik ga er een paar subtiele dingetjes insteken voor Niels, omdat hij misschien wel iets hoort wat de rest niet hoort", zegt Guga.

"Op een gegeven ogenblik zing ik letterlijk bij U2: 'On a bed of Niels, she makes me wait'. Dat Flamme met Niels op bed ligt te wachten. Ik denk dat niemand het gehoord heeft. Toch proberen er iedere keer een kleine verwijzing in te steken", aldus Guga Baúl.

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'