VTM

Herman Verbruggen verklapt per ongeluk de identiteit van Raaf uit 'The Masked Singer'

door: STG
Masked Singer Skiwi
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond was er de eerste aflevering van 'The Masked Singer'. Later op de avond moesten we helaas ook al afscheid nemen van een bijzonder populair figuur.

 

Het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' werd afgetrapt met een enorm grote verrassing. Tijdens de ontknoping werd duidelijk dat Skiwi de wedstrijd als eerste moest verlaten.

Herman Verbruggen, die in het pak van Skiwi zat, reageerde na afloop dan ook erg teleurgesteld. “Het was super om hieraan mee te doen, maar ik vond het verschrikkelijk erg dat ik zo snel al afviel”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik had de pech dat ik dat moest uitvechten met Raaf, een prachtig figuur en naar mijn mening ook een hele goede stem", zegt Herman. In Het Nieuwsblad verklapt hij ook nog net iets meer over de identiteit van Raaf.

"Die heeft echt internationale allure, waarmee ik niet zeg dat ze ook internationaal is natuurlijk!” Als we Herman mogen geloven gaat het dus om een vrouw. Dat betekent dat we Loïc Nottet, die momenteel bovenaan op het lijstje van verdachten staat, mogen schrappen.