VTM

Het loopt helemaal mis in 'Blind Getrouwd': Deelnemers plots in tranen

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' leren de deelnemers hun partner steeds beter kennen. De huwelijksreis naar Rhodos is daar de perfecte plek voor.

In de vierde aflevering van maandag 25 september zagen we verschillende activiteiten in het water vallen door het wisselvallige weer. Dat hield de koppels niet tegen om er alsnog het beste van te maken.

Fleur en Alexander zagen we tijdens activiteiten als rotsklimmen en paardrijden, Emile en Emma gingen op kookcursus nadat hun duikcursus niet kon doorgaan, Isabelle en Mathieu gingen op jeepsafari en Brecht en Jolien besloten te gaan minigolfen toen hun activiteit door de wind werd geannuleerd.

In de aflevering van volgende week komen de koppels allemaal samen om hun eerste ervaringen met elkaar te delen. Wanneer de mannen en vrouw zich afzonderen, moet er Emma iets van het hart tegenover de dames. "Ik heb zoiets van: wat is het nu? Vind je mij leuk of niet leuk?", zegt ze. "Je moet het echt bespreken", zegt Jolien.

Jolien lijkt zelf ook iets te moeten bespreken met Brecht. "Ik krijg het weer lastig, omdat ik jou dat niet wil aandoen...", zegt ze, terwijl ze haar tranen probeert te verbijten. "Ik voelde tot nu toe aan dat er niks kon mislopen of zo", zegt Brecht even later in tranen voor de camera's. Als dat maar goedkomt!