VTM

Iedereen deelt dezelfde mening over wat er vanavond te gebeuren staat in nieuw programma van Karen Damen

door: PMN
Wat Zou Jij Doen - Karen Damen
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is er de tweede aflevering van ‘Wat Zou Jij Doen?’ Dat is het nieuwe programma van Karen Damen op VTM. Daar komt heel wat reactie op.

In ‘Wat Zou Jij Doen’ beslist het aanwezige publiek in plaats van degene die worstelt met zijn of haar dilemma. Allemaal leggen ze hun lot in handen van het publiek. Ze hebben ook beloofd dit te zullen volgen.

Vanavond zien we hoe Shauni en Seppe de wereld willen rondreizen met een zeilboot, maar dat is dat wel een goed plan? Nathan wil dan weer voor een internationale modellencarrière gaan. Wat het wordt, beslist het publiek.

Vooral het dilemma van Shauni en Seppe doet heel wat stof opwaaien. Zij hebben nog een zoontje dat schoolplichtig is, maar willen ook doorgeven dat dit nog niet zo is.

“Het is triest dat ze niet voor zichzelf kunnen beslissen”, klinkt het bij de fans. “Trouwens, in Vlaanderen is er leerplicht, geen schoolplicht.”

“Het is écht een vreemd programma. Iedereen beslist toch zelf wat hij of zij al dan niet wil. Al doet Karen het wel uitstekend als presentatrice.”