VTM

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' maakt zich opvallende bedenking: "Zal tijdens die zeven weken niet lukken"

door: COS
Matthieu en Isabelle in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' zetten de vier koppels zich tijdens het samenwonen in om elkaar nog beter te leren kennen en hun huwelijk te doen slagen. 

Na de huwelijksreis leren de koppels elkaar beter kennen in hun nieuwe appartementen. Bij Isabelle en Matthieu duiken verschillen op. Vooral Matthieu lijkt daar iets zwaarder aan te tillen.

"Hij heeft daar inderdaad een paar dagen heel hard op gefocust. Dat hebben we dan ook onder ons tweetjes uitgepraat, tijdens een lange autorit. Een goed gesprek, vond ik", zegt Isabelle in Dag Allemaal.

"Daarna heeft hij beloofd om het wat meer los te laten, en te focussen op de dingen die we wél gemeen hebben", zegt de blondine. Die dingen zullen we volgens haar later te zien krijgen op tv.

Festivals en rugzakvakantie

"De verschillen die Matthieu aanhaalde, die had ik ook al gezien natuurlijk. Maar ik hechtte daar zelf niet te veel waarde aan", zegt Isabelle. Ze merkt op dat ze niet graag naar festivals gaat, maar die zijn er ook niet elke week. "Dus dat valt op te lossen."

Ook op vakantie gaan met de rugzak deed ze nog niet, maar wil ze graag eens proberen. "Alleen, dat zal tijdens die zeven weken 'Blind Getrouwd' niet lukken. Laat ons dus eerst maar focussen op elkaar gewoon leren kennen. Dat was ook al een groot avontuur."