VTM

Jolien uit 'Blind Getrouwd' gooit leven drastisch om met verrassende carrièreswitch

door: COS
Jolien
Afbeelding bron: VTM

Jolien De Neve zien we elke maandag in 'Blind Getrouwd'. Binnenkort besluit ze of ze getrouwd wil blijven met Brecht.

Vlak voor we het grote beslissingsmoment op televisie te zien krijgen, heeft Jolien De Neve nóg een grote beslissing genomen. Jolien heeft namelijk besloten om haar job als stewardess vaarwel te zeggen. Dat laat Jolien weten via Instagram.

"Na exact 10 jaar fladderen, sta ik weer definitief met mijn voetjes op de grond", citeert HLN Jolien. Het is tijd voor een nieuw avontuur: een opleiding bij de politie. Tien jaar geleden deed Jolien al eens mee met de selectieproeven, maar destijds besloot ze stewardess te worden.

"Een jaar geleden waagde ik me nog eens opnieuw aan die proeven en onlangs kreeg ik de uitslag dat ik mocht deelnemen aan de opleiding. Dus heb ik besloten om te stoppen als stewardess", zegt Jolien. Het was een van de moeilijkste keuzes van haar leven.

"Ik krijg veel reacties dat mensen nu denken dat ik deze keuze voor Brecht heb gemaakt, maar dat is niet zo. Ik heb altijd gezegd dat ik niet voor de rest van mijn leven zou vliegen. Al een jaar geleden maakte ik de beslissing om deel te nemen aan de proeven, lang voor mijn avontuur van 'Blind getrouwd'", benadrukt Jolien.