VTM

Jolien uit 'Blind Getrouwd' verklapt waarom haar vorige relatie na zes jaar stukliep

door: COS
Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
Afbeelding bron: VTM

Het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' lijkt veelbelovend. De meeste koppels hebben meteen een vliegende start genomen.

Tussen Jolien en Brecht klikte het vanaf het eerste moment. Op huwelijksreis op het Griekse eiland Rhodos werd meteen duidelijk dat er veel raakvlakken zijn. Jolien en Brecht lijken nu al over alles te kunnen praten.

Jolien en Brecht legden deze week hun vurige kinderwens op tafel. Jolien, die een lange relatie van zes jaar achter de rug heeft met een Nederlander, is klaar om een gezin op te starten.

"We gingen tijdens de pandemie uit elkaar en ik verhuisde terug naar België. Toen schoot ik wel even in paniek dat ik al dertig was en terug vanaf nul moest beginnen. Ik wil namelijk echt een gezin stichten en ik heb een grote kinderwens", vertelt Jolien in Flair.

Jolien is dankbaar voor de zes mooie jaren met haar ex. "We komen nog altijd goed overeen. Maar de grootste reden dat we uit elkaar gingen, is omdat ik heimwee had naar België. Mijn plaats is echt wel hier in Gent bij mijn familie en vrienden", aldus Jolien.