VTM

'K2 Zoekt K3'-kijkers laten ongenoegen blijken: "Dat is toch superoneerlijk!"

door: COS
Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen
Afbeelding bron: VTM

Op zaterdag 9 oktober zien we de laatste kandidaten aan het werk in 'K2 Zoekt K3'. Het wordt steeds moeilijker om een Golden Seat te bemachtigen.

Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen deelden al drie Golden Tickets uit. Amy, Elise en Jemaima zijn dus al zeker van hun plekje in de volgende ronde. Kijkers uiten op sociale media wel hun ongenoegen over het systeem van die tickets.

"Het concept van 'K2 Zoekt K3' is toch super oneerlijk. Stel: Amy zat in aflevering 3 in plaats van aflevering 2, dan had ze niet genoeg punten voor de Golden Seats en kon K2 haar zelfs dat ticket niet geven", merkt een kijker op op Twitter.

"In aflevering 1 kon die eerste gast met 260 punten een Golden Ticket krijgen, terwijl het hier pas gaat over 400. Het is echt vreemd geregeld", vindt een andere kijker. "Echt zo'n onlogisch concept. Dat niemand van die makers zich daar vragen bij stelde."

Iedereen die punten heeft zou volgens de kijker in aanmerking moeten komen voor zo'n Golden Ticket. Zo zou bijvoorbeeld Demi, die indruk maakte op heel wat kijkers, ook nog een kans gemaakt hebben.

Download nu de gratis app van Redactie24