VTM

Karen Damen krijgt pijnlijke boodschap van haar zoon Sky

door: LHX
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Al een hele tijd speelt Karen Damen de rol van Vanessa in 'Familie'. Nu heeft ze er nog een andere belangrijke rol bij gekregen.

In 'Milo' speelt Karen Damen de rol van Maud. Zij is de mama van Robyn en Victorine, twee zussen die les volgen op de muziekacademie Kosmos. Ze wil koste wat het kost haar dochters aan de top van de showbizz brengen en gaat daarvoor over lijken.

Het verschil met Vanessa in 'Familie' kon niet groter zijn. Die leunt volgens Karen zelf veel dichter bij haar eigen persoonlijkheid aan. "Ik ben daar eigenlijk een beetje mezelf, al is Vanessa wel een veel grotere seut", zegt ze in een gesprek met Flair.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Ze vindt het erg leuk om eens een slechterik te spelen, maar is toch blij dat ze dat niet voortdurend hoeft te doen. Ze merkt immers dat kijkers het soms moeilijk hebben om fictie te scheiden van de werkelijkheid.

Dat werd al duidelijk toen Karens personage werd gepresenteerd op sociale media. "Toen ik een teaser postte van mezelf als Maud op mijn Instagrampagina, kwam mijn soon Sky naar mij omdat hij schrok hoeveel slechte commentaar zoals 'Een trut zoals in "Familie"' daarop kwam", herinnert ze zich.

Ze beseft ook dat dat nog erger kan worden: sommige acteurs worden op straat of in de winkel wel eens nageroepen. "Daar heb ik geen zin in!", klinkt het klaar en duidelijk.