VTM

Karen Damen krijgt plots wel erg verrassend nieuws te horen

door: COS
Afbeelding bron: VTM

De zomervakantie is bijna voorbij. Dat betekent dat het nieuwe tv-seizoen van start kan gaan. De zenders pakken uit met sterkhouders en heel wat nieuwe concepten.

Een hele tijd geleden lanceerde VTM een oproep voor eeuwige twijfelaars. Nu wordt duidelijk voor welk programma zij gezocht werden. Dit najaar komt de zender met een gloednieuw programma: 'Wat Zou Jij Doen?' 

Een droomjob in het buitenland of dichtbij familie en vrienden wonen? Een kat of een hond in huis nemen? Een eigen stekje of hotel mama? Sommige mensen blijven eeuwig twijfelen en durven de knoop niet door te hakken.

Maar wat als een zaal vol willekeurige Vlamingen in hun plaats beslist? In het gloednieuwe programma 'Wat Zou Jij Doen?' leggen mensen die voor een life changing dilemma staan hun lot in de handen van wildvreemden. Het publiek beslist, en die keuze is definitief en bindend...

In een gezellig theater leidt niemand minder dan Karen Damen de stemming in goede banen, steunt ze de kandidaten en neemt ze de kijker mee in de verrassende en opvallende verhalen die achter de dilemma’s schuilgaan.

Het wordt het eerste VTM-programma dat Karen solo mag presenteren. Eerder presenteerde ze samen met Ruth Beeckmans 'Cupido Ofzo', maar toen haar exclusiviteitscontract in de zomer van 2021 afliep werd ze vervangen door Frances Lefebure. Nu lijkt Karen haar samenwerking met VTM nieuw leven in te blazen.

Karen Damen in 'Wat Zou Jij Doen?'
Afbeelding bron: VTM