VTM

Karen Damen over ‘The Masked Singer’: “Schrok me een bult dat hij in dat pak zat”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Karen Damen lijkt op dit moment de meest gepassioneerde speurder te zijn. Ze moet en ze zal achterhalen welke BV’s er in die pakken zitten in ‘The Masked Singer.”

De opnames zijn al achter de rug. Karen heeft wel nog even zwijgplicht. “Ik heb me al een paar keer bijna versproken, maar ik kon nog juist op tijd mijn woorden inslikken. Dat gaat soms heel ver, hoor”, vertelt Karen in Story. 

“Als ik tijdens een gesprek iets vertel over een bekende persoon, los van het programma, dan zouden ze kunnen vragen waarom ik met die persoon heb gesproken en waar ik die heb gezien.” 

“Maar ik schrik wel van mezelf. Ik kan veel beter mijn mond houden dan ik dacht. En stiekem is het ook wel leuk om iets te weten dat niemand anders weet. Ik voel me redelijk machtig op dit moment”, lacht Karen.

“Tegen mijn schoonmoeder heb ik verteld wie er in de pakken zit. Mijn man Anthony wilde het niet weten. Hij dacht dat Kürt Rogiers het Monster was en schrok zich, net als ik tijdens de opnames, een bult dat Bart Tommelein in dat pak zat. Heel plezant om te zien.”