VTM

Kathleen Aerts compleet verscheurd van verdriet na plots overlijden

door: COS
Kathleen Aerts
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Kathleen Aerts zagen we de afgelopen jaren in het VTM 2-programma 'Villa Zuid-Afrika'. Daarin maakte ze haar droom waar en opende ze het guesthouse 'Droom'.

In 'Villa Zuid-Afrika' leerden we niet alleen Kathleens echtgenoot Steven en hun kinderen Lewis en Jay kennen, maar ook trouwe viervoeter Vili. Over hem heeft Kathleen Aerts nu bijzonder droevig nieuws te delen; Vili is zopas overleden.

"Aller aller allerliefste Vili, wat een immense leegte laat je achter bij ons thuis. Je was dan ook een legende; niet enkel bij de politie maar vooral de vriend van alleman", schrijft Kathleen op Instagram.

"Lewis en Jay groeiden op met jou. Een leven zonder jou is hen onbekend. Je was de liefste voor je 2 poezenvrienden Tiger en Leopard en alle buren van Afrika tot België smolten als ze je zagen."

"Mijn hart is gebroken maar wat ben ik dankbaar voor 14 onvoorwaardelijke, liefdevolle, zotte, fantastische jaren met jou. En maak je geen zorgen, ik zal goed voor je baasje zorgen. Rust nu maar zacht, allerliefste dikke vriend. Love you." Veel sterkte!