VTM

Kathleen Aerts doet verbazingwekkende bekentenis: "Adoptieprocedure gestart"

door: COS
Kathleen Aerts en Steven instagram kathleen_aerts.jpg
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Had je Kathleen Aerts in 2009 gezegd dat ze op dit moment in Zuid-Afrika zou wonen met haar echtgenoot Steven en hun twee zonen Jay en Lewis, ze zou je niet geloofd hebben.

Kathleen Aerts had in 2009 haar toekomst al uitgestippeld. Ze zat in haar afscheidsjaar bij K3 en was al plannen aan het maken om haar kinderwens in vervulling te doen gaan.

"Ik had in die periode beslist dat ik single zou blijven. Ik had het wat gehad met de liefde. Ik was al een adoptieprocedure gestart in mijn eentje", bekent Kathleen in Nina. "Ik zou het allemaal alleen doen."

Maar toen liep ze in een café in Zammel Steven Van Hoof tegen het lijf. "Het was liefde op het eerste gezicht: we keken naar elkaar en er was een bliksemschicht", herinnert Kathleen zich nog.

Die avond ging Steven met Kathleen mee naar huis. Een dag later trok hij al in bij haar en drie maanden later waren ze verloofd. Dertien jaar later zijn ze nog steeds gelukkig getrouwd en maken zonen Jay en Lewis hen elke dag de gelukkigste mensen op aarde.