VTM

Kenji Gooris klaar en duidelijk over besluit van zus Shania: "Heel lastig”

door: PMN
Kenji en Shania Gooris
Afbeelding bron: Instagram @kenji_gooris

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Expeditie Gooris’. Het gezin van Sam Gooris is op vakantie in Japan. Een vakantie die op haar laatste benen loopt.

De familie Gooris is aan het laatste deel van zijn vakantie begonnen. Het neemt niet weg dat er nog een aantal heel leuke dingen op de planning staan. Iets waar ze allemaal naar uitkijken.

Shania Gooris is ook een tijdje bij haar bobonne gaan wonen. Die kreeg vorig jaar in mei een hersenbloeding tijdens een vlucht naar Mallorca. Ze is nog steeds aan het revalideren.

Shania, die ook moest studeren voor haar examens, besloot om een tijdje bij haar grootouders in te wonen. Het was toch wennen, in het bijzonder ook voor haar broer kenji.

“Het was veel stiller in huis. Je merkt dat direct, als je van vier naar drie personen gaat in een gezin”, blikt Kenji terug in Het Laatste Nieuws.

“Toen Shania bij bobonne woonde, heb ik haar wel eens gebeld om te vragen of ik haar kamer mocht hebben. (lacht) ‘Ik kom wel terug, hoor’, zei ze toen snel. Maar eerlijk: ik vond het heel lastig dat Shania weg was.”