VTM

Koen Wauters doet dochter Zita Wauters tv-voorstel maar stoot op onherroepelijke 'nee'

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Zita Wauters treedt stilaan uit de schaduw van haar bekende ouders. Deze zomer is de 18-jarige Zita aan de slag voor 'Zomerhit' op VRT 1.

Zita Wauters is al enkele jaren actief in de media. Zo acteerde ze in de film 'Niet Schieten' en mocht ze zich voor Ketnet al op verschillende projecten storten, waaronder vlogprogramma's en het gala van de Gouden K's.

Zita mag dan wel bekende ouders hebben, ze wil dat mensen haar los van haar ouders zien. "Zita haat het om altijd 'de dochter van' te zijn. De lat ligt voor haar precies wat hoger, terwijl ze gewoon stap per stap alles moet leren", zegt vader Koen Wauters in Story.

"Onlangs zat ik met Nono, haar broer, in 'Het Jachtseizoen'. Ik had het ook aan haar gevraagd, maar ze wilde niet weer opgevoerd worden als bekende dochter", verklapt Koen in het weekblad. "Ik snap dat wel."

"Zita gaat volgens mij zoveel mogelijk dingen proberen waar ik zo weinig mogelijk mee te maken heb." En daar heeft Koen vrede mee. Wanneer hij haar bij 'Zomerhit' aan de slag ziet, kan hij alleen maar trots zijn.