VTM

Koen Wauters krijgt fantastisch nieuws van VTM: "Hele mooie kans"

door: STG
Afbeelding bron: GoPlay

Binnenkort zal Koen Wauters weer wat vaker op televisie te zien zijn. Hij kreeg telefoon met een uitzonderlijk aanbod van VTM.

Het is al even geleden dat we Koen Wauters nog op televisie te zien kregen. Daar komt binnenkort verandering in. De presentator maakt zich op voor een nieuw avontuur.

In 'Alles voor de Spelen' volgt Koen Belgische atleten in hun voorbereiding op de Special Olympics. Een avontuur waar hij nu al enorm naar uitkijkt. 

"Het is een mooie kans om G-sporters de aandacht te geven die ze verdienen", zegt Koen in Het Laatste Nieuws. Het programma biedt ook een antwoord op de kritiek die William Boeva eerder al uitte. Hij was van mening dat ook mensen met een beperking een programma zouden moeten presenteren.

Voor de presentatie zal Koen dan ook de ondersteuning krijgen van Gilles Dupont. Hij heeft autisme en zal als eerste presentator met een beperking op het scherm verschijnen. 

"Dit is iets wat ik al héél lang wil doen, omdat ik op deze manier ook de kans heb om G-sporters in the picture te zetten en ze de aandacht te geven die ze verdienen", zegt Gilles.