VTM

An Lemmens niet blij met wat ze ziet bij haar dochter: "Zorgwekkend"

door: LHX
An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial

An Lemmens heeft twee kinderen, dochter Zappa-Rosa en zoontje Roscoe. Zappa-Rosa is negen jaar oud en zit in het vierde leerjaar.

An Lemmens is niet bepaald enthousiast over de impact van sociale media op het zelfbeeld van mensen. Ze is nooit echt vatbaar geweest voor stereotiepe schoonheidsidealen, maar ze merkt dat dat bij anderen wel het geval is.

"Als je als vrouw naturel ouder wordt, is het heel moeilijk om je plek op tv te houden", zegt ze in een gesprek met Flair. Zijzelf weigert echter cosmetische ingrepen te laten doen. "Ik wil niet krampachtig blijven vasthouden aan mijn jeugd."

Aan haar kinderen probeert ze dezelfde ideeën mee te geven. Dat zal echter niet makkelijk zijn: ze merkt nu al dat kinderen erg hard kunnen zijn voor elkaar.

"Klasgenootjes van mijn dochter zitten al op TikTok en hebben het onderling al over 'te dik zijn'", vertelt ze. "Ik vind dat zorgwekkend."

Zelf probeert ze dat tegen te gaan door niet steeds nadruk te leggen op het uiterlijk van haar kinderen, maar wel op hun talenten. "Ze zullen mij ook nooit horen zeggen dat ik moet afvallen of dat ik van mezelf vind dat ik er niet goed uitzie."

Tags An Lemmens